Nieuws

Reclame?

Hoe maken wij reclame voor onze verlichting?

NIET….. dat doen onze klanten wel voor ons.
Zie hier een voorbeeld, overgenomen van LinkedIn.

Van Den Brink Metaal Harderwijk

 

We stonden op 9 maart op de Vakbeurs sportaccommodaties

Vakbeurs sportaccommodaties

100% focus op binnen- en buitensportaccommodaties: alles voor (ver)bouw, inrichting en beheer.
https://vakbeurssportaccommodaties.nl

Onderstaande foto is gemaakt door het vakblad Fieldmanager.

Inlegarmatuur met inductie-lichtbron

Eindelijk hij is er…..!!

Geef ons even de tijd om te assembleren en we kunnen beginnen met het uitleveren.

Lees hier het hele bericht: Stad in Bedrijf

Omgevingsdienst Noord-Veluwe schrijft over inductieverlichting het volgende:

In het kader van de verplichte energiebesparende maatregelen wordt in verschillende erkende lijsten gesproken van mogelijke technieken om energie te besparen waarbij het toepassen van ledlampen in opbouwarmatuur een suggestie is.

Er zijn echter meer mogelijkheden om het energieverbruik van lichtbronnen te reduceren. Het toepassen van inductielampen is evenzeer een techniek die in dit kader tot effectieve energiebesparing leidt.

Samenwerking DWT groep – HRLS BV | Goedwerklicht

Sessie Kennisdragers DWT Groep Elektra, verlichting en beveiliging.

Vandaag sessie gehad met kennisdragers DWT Groep Elektra, verlichtingen en beveiliging.  Hieruit zijn goede ideeën gekomen om de kennis binnen de DWT groep te borgen. Komende periode worden de gekozen actiepunten uitgewerkt.  Als afsluiting van de sessie werd er een presentatie gegeven door de firma HRLS/Goedwerklicht over inductie-verlichting, Dit was erg interessant, hoe je met een oude techniek iets duurzaams kan maken.  https://dwtgroep.nl

Partnerschap tussen DGC & HRLS BV | Goedwerklicht

DGC is een sterke en betrouwbare coöperatie voor aangesloten installatiebedrijven door heel Nederland. Ieder installatiebedrijf opereert zelfstandig en heeft zijn eigen organisatie, relatie- en klantenkring, maar staat sterker dankzij DGC. Door een effectieve, praktische samenwerking tussen de bedrijven kan onderscheidend concurrentievoordeel worden gerealiseerd. Ons doel is het vergroten van concurrentievermogen door bundeling van inkoopkracht, samenwerking, kennisdeling en specialisatie.  https://dgc-inkoop.nl

Even een ledbuisje er in…

Ach, we doen er wel een paar goedkope ledbuisjes in…

Dit krijgen we vaak te horen.
Als we dan na een jaartje weer contact hebben, krijgen we ook regelmatig de vraag of we ze toch maar willen vervangen voor beter licht. Het valt achteraf erg tegen en een aantal van die ledbuizen doet het ook al niet meer. Bij het verwijderen van de ledbuizen komen we vrijwel altijd wel één of meerdere tegen die er niet meer zo fris uitzien. Een goedkoop ledbuisje kan maar zo je bedrijf laten afbranden, of nog erger! De foto’s geven voldoende indruk van de mogelijke gevolgen als je er niet op tijd bij bent.

Bij het toepassen van ledbuizen als vervanger voor TL vervalt de CE normering van de armatuur. Bij brand kan een verzekeringsmaatschappij hier erg moeilijk over doen en zelfs besluiten om niets uit te keren. Led-tl valt ook niet onder een subsidie-regeling.

Circulaire verlichting is niet alleen maar rond.

De term ” Circulair” wordt doorgaans toegepast bij het aanduiden van een duurzaam product.

Vaak wordt deze echter onterecht gebruikt. Is een bepaald product wel zo duurzaam en inderdaad circulair? Als we wat beter kijken naar wat andere verlichtingsconcepten op dit gebied betekenen, kunnen we zelfs stellen dat de inductielamp de enige echte duurzame verlichtingsbron is. De enorm lange levensduur, en tevens het feit dat dit verlichtingsconcept geen giftige stoffen bevat, reparabel en volledig recyclebaar is, maakt de inductielamp tot absolute kampioen duurzaamheid.

Aangesloten bij Platform Techniek

HRLS BV (Goedwerklicht) heeft zich aangesloten bij Platform Techniek.

Platform Techniek, een regionaal samenwerkingsverband tussen het bedrijfsleven en onderwijsinstellingen, zet zich sinds 2001 in om jongeren te verleiden een technisch beroep te kiezen. Inmiddels is ook de lokale overheid aangehaakt en is er een krachtige samenwerking van de welbekende 3 O’s. Deze samenwerking zorgt voor dynamiek en laat mooie dingen ontstaan.

Primeur voor Zwembad MFC De Marke – Hattem

Nieuwe inductieverlichting voor zwembaden

MFC de Marke in Hattem heeft een primeur en is als eerste in Nederland voorzien van inductieverlichting. De speciaal voor deze toepassing geprepareerde armaturen zijn qua lichtsterkte aan te passen (dimbaar) aan de benodigde sfeer in het zwembad.

Omdat het licht niet scherp en verblindend mag zijn en tevens een egaal lichtbeeld moet genereren is er bewust gekozen om hier geen led toe te passen. Inductie voldoet met gemak aan alle gestelde eisen, gaat veel langer mee en is als enige ter wereld duurzaam. Meerdere installateurs gaan deze lichtbron toepassen op dit soort locaties.

Zwembad MFC De Marke - Hattem

Prototype Inductie-inlegarmatuur

Inductie inlegarmatuur 60x60cm

 

Tijdens de Corona-lockdown hebben wij onze tijd nuttig gebruikt om uitbreiding te realiseren in ons inductie-verlichtingsprogramma.

Met trots presenteren wij ons eerste prototype, geschikt voor systeemplafonds en daarmee ook geschikt voor kantoorlocaties.
We gaan de aankomende tijd dit armatuur bij een aantal van onze relaties testen om het te perfectioneren.
De doelstelling is minder armaturen, minder verbruik en beter licht. Ook dit armatuur is geheel circulair.

Heeft u interesse in nieuwe kantoorverlichting? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende presentatie.

Ermelo stapt over op duurzame inductie straatverlichting

De test met inductie-straatverlichting in februari 2020 is geslaagd. De bewoners en de beheerder van de gemeente Ermelo zijn dik tevreden en roemen het inductielicht. Tevens is in het vergelijk met de ledverlichting iets verderop de lichtbeleving beter. De fauna, denk hierbij o.a. aan vleermuizen, heeft, in tegenstelling tot ledverlichting, geen licht-hinder van de nieuwe inductieverlichting.

Zie ook eerder bericht:
https://ermelo.nieuws.nl/zakennieuws/20200225/primeur-ermelo-stapt-over-op-duurzame-inductie-straatverlichting/

Samenwerking met IChris

I-Chris en HRLS BV gaan de samenwerking aan om een slim schakelsysteem aan onze verlichting te koppelen.
Met dit systeem kan verlichting op afstand slim worden geschakeld, gedimd en gemonitord. De toepassingen zijn o.a. straat- en waterweg verlichting.

De aansturing gaat via een LoRa netwerk waardoor er geen (verborgen) kosten zijn zoals bij 3G, 4G of 5G.

I-Chris (Christopher Badenhorst) staat bekend als een innovatieve probleemoplosser met jarenlange ervaring.
Zie: https://www.badenhorst.nl

HRLS BV is genomineerd voor de Veluwse innovatieprijs 2019

Een duurzaam lichtconcept op basis van inductie, dat vrijwel identiek is aan daglicht en een positieve invloed heeft op mens en dier.
Dat is het GoedWerklicht dat HRLS ontwikkeld heeft.

René Bout live on stage 😉

NIET WAAR (Fake News): Verplicht overstappen op LED vanaf 1 juli 2020

In 2018 nam de meerderheid van de tweede kamer een motie aan van het CDA en GroenLinks om bedrijven voor 1 juli 2020 te verplichten over te stappen op LED. Ondanks dat veel leveranciers anders willen doen geloven, is het nog niet verder gekomen dan deze motie. Van wet- en regelgeving om LED inderdaad verplicht te stellen is geen sprake. Momenteel wordt door de overheid richting LED gestuurd door middel van het activiteitenbesluit en de Erkende Maatregelen Energiebesparing (EML).

Omdat onze inductieverlichting in alle opzichten veel beter is dan led, zal deze altijd onder de subsidieregelingen vallen.